sdfsdfdsfsfdsfdfd

Deze website wordt beheerd door:
Frans Mulder

Sitemap


Griekenland met de camper

Website laten maken door Best4u Group

Paleochora

Paleochora werd in de jaren 70 vooral door hippies bezocht. Ook nu is het toerisme er nog wat anders dan in de rest van Kreta.

Aan de westkant een zeer georganiseerd stand, goed schoongehouden en met alle gemakken. Voor de eerste avond parkeerden we de camper aan de weg erlangs.

De starten worden 's avonds afgezet en overal verschijnen terrassen. Eten kun je overal, er is zelfs een speciaal vegetarisch restaurant.

Veel rustiger is het aan de oostkant. Je rijdt voorbij de camping langs het strand op een onverharde weg tot je een prachtige baai tegenkomt. Bij deze baai zijn diverse mooie kampeerplekjes.

Er worden strandstoelen verhuurd, er is een douche en er is een kleine kantine, waar je drankjes en eenvoudige maaltijden kunt krijgen.

Toen we in 2014 terugkwamen in Paleochora was er nog niet veel veranderd. We stonden nu vooral aan de westkant en vonden daar, wat verder van Paleochora af een mooie plek bij paralia Grammeno, dichtbij de camping, die volgens ons niet of nauwelijks in bedrijf was.

  

foto3foto4foto5foto6foto7foto8foto9

Voorzieningen: zandstrand, kantine, water (douches aan het strand)
GPS: N35 14 17.9 E23 43 10.0. (oostkant) en N35 14.066 E23 38.328 (westkant, paralia Grammeno) Bezocht 2003 en 2014